Hello Greens

Politica de confidentialitate

Informații despre prelucrarea datelor cu caracter personal
Asigurarea confidentialitatii datelor tale personale reprezinta una dintre preocuparile esentiale ale SC HELLO GREENS SRL, in calitate de operator de date. Acest document are rolul de a te informa cu privire la prelucrarea datelor tale cu caracter personal, in contextul utilizarii website-ului www.hellogreens.ro

SC HELLO GREENS SRL, în calitate de proprietar și administrator al site-ului www.hellogreens.ro, se angajează să păstreze caracterul confidențial al informațiilor furnizate de dumneavoastră cu ocazia accesării și completării formularului electronic de comandă, respectând în totalitate Regulamentul general 2016/679 privind protecția datelor personale (GDPR) și legislația națională în vigoare.

Utilizăm metode și tehnici avansate de securitate pentru a proteja datele cu caracter personal colectate, asigurându-ne astfel că toate persoanele care trimit informații cu caracter personal sunt protejate în condițiile legii.

Vă informăm că beneficiați de dreptul de acces, opoziție și intervenție în orice moment asupra datelor personale înscrise formularul de comandă, potrivit cu prevederile Legii nr. 677/2001.

Scopul prelucrării datelor cu caracter personal

SC HELLO GREENS SRL colectează doar acele date personale necesare navigării pe www.hellogreens.ro într-un mod cât mai ușor și mai aplicat nevoilor utilizatorilor, dar și in scopul livrarilor comenzilor.

Prelucrăm datele cu caracter personal pentru a putea:

• creea si administra conturile clienților

• livra comenzile

• returna produsele

• rabursa contravaloarea produselor returnate

• soluționa anularea unei comenzi sau orice probleme, de orice natură, referitoare la o comandă, la bunurile și serviciile achiziționate

• pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (e-mail, sms), de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de SC HELLO GREENS SRL, prin intermediul Site-ului.

• a îi putea informa pe utilizatori și clienți despre anumite oferte sau despre modificări legate de anumite produse dorite de aceștia

a putea organiza concursuri etc.

Temeiul legal pentru prelucrarea datelor cu caracter personal sunt, conform GDPR, Art 6. Pct 1.a – Consimtamantul persoanei vizate, cu toate conditiile si implicatiile derivate: informare, limitare perioada, limitare categorii de date, acces exercitare drepturi, Pct 1.b – executarea unui contract la care persoana vizata este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate inainte de incheierea unui contract. Perioada prelucrarii va fi limitata, determinata si specificata pentru fiecare prelucrare, conform inregistrarii in registrul de evidenta a prelucrarilor.
Iti poti exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop prin bifarea casutei corespunzatoare de la momentul crearii contului, sau ulterior crearii contului, la Contul meu – GDPR – Functii GDPR. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale poti folosi optiunea de la finalul fiecarui e-mail/ sms continand comunicari comerciale. In plus, poti sa te dezabonezi prin accesarea sectiunii Contul meu – Newsletter – Abonare / Dezabonare newsletter.

Ce date cu caracter personal prelucrăm

Pentru a ne putea desfășura activitatea și pentru a vă putea oferi cele mai bune servicii, prelucrăm o serie de date cu caracter personal cum ar fi numele, adresa, adresa de email, numerele de telefon, datele legate de plăți sau accesarea contului, preferințele în materie de marketing, istoricul de navigare, convorbirile telefonice cu operatorii noștri etc.

Aceste informații sunt colectate atât prin completarea formularului de comandă cât și prin intermediul fișierelor de tip cookie. A se vedea Politica privind cookie-urile.

Cui transmitem datele dumneavoastră cu caracter personal

Există o serie de date cu caracter personal pe care le colectăm și pe care le transmitem mai departe pentru a putea fi livrate comenzile. Nu transmitem mai departe decât datele cu caracter personal absolut necesare pentru livrarea comenzilor, returnarea produselor, returnarea plăților, rezolvarea reclamațiilor etc. Acestea sunt trimise punctual Furnizorilor, care le pot transmite mai departe firmelor de curierat.

Doar dacă este necesar pentru desfășurarea activității societății, anumite date cu caracter personal colectate prin intermediul www.hellogreens.ro ajung la:

• furnizorii parteneri

• firmele de curierat

• furnizorii de servicii de plăți electronice

• furnizorii de servicii de marketing etc.

Pentru indeplinirea scopurilor de prelucrare, SC HELLO GREENS SRL paote dezvalui datele tale catre parteneri sau terte entitati ce sprijina SC HELLO GREENS SRL in desfasurarea activitatii, precizate mai sus, astfel:

  • Pentru administrarea site-ului www.hellogreens.ro

  • Pentru atribuirea de premii sau alte facilitati persoanelor vizate, ca urmare a participarii lor la diverse campanii promotionale organizate de SC HELLO GREENS SRL

  • Pentru mentinerea, optimizarea si personalizarea website-ului sau a serviciilor derulate prin intermediul acestuia

  • Pentru analiza datelor de trafic, tendintelor de utilizare si activitate, implementarea caracteristicilor de siguranta si autentificarea utilizatorilor cu cont creat

  • Pentru transmiterea de comunicari comerciale de marketing, in conformitate cu legislatia in vigoare

  • In situatia in care dezvaluirea datelor cu caracter personal este prevazuta de lege

Durata păstrării datelor cu caracter personal

Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi păstrate de SC HELLO GREENS SRL și partenerii săi pentru o perioadă necesară pentru a atinge scopurile descrise mai sus. De regulă, acestea vor fi stocate cât timp aveți un cont pe platforma noastră. Anumite date cu caracter personal pot fi păstrate în continuare potrivit legislației fiscale aplicabile, dacă e cazul.

Drepturile dumneavoastră

Potrivit legislației comunitare și naționale în vigoare, clienții și utilizatorii site-ului king.ro au o serie de drepturi pe care le vom enumera în rândurile de mai jos.

Aveți dreptul de a cere:

  • confirmarea faptului că vă stocăm anumite date cu caracter personal

  • ștergerea anumitor date cu caracter personal

  • rectificarea sau completarea datelor cu caracter personal

  • primirea datelor personale stocate într-un format structurat

  • restricționarea prelucrării datelor cu caracter personal etc.

Aceste drepturi sunt enumerate exemplificativ și se completează cu cele din legislația în vigoare. Aveți dreptul de a depune o plângere când aceste drepturi vă sunt încălcate.

Pentru exercitarea acestor drepturi, dar și pentru orice întrebări suplimentare, ne puteți contacta la adresa de email [email protected] sau telefonic.

Deschide conversație
Te putem ajuta?
Bună 👋
Te putem ajuta?
Coș de cumpărături închide