Hello Greens

NOI.

Suntem un business de famile. Suntem doi frati, o sora si un frate si impreuna cu familia si o echipa extraordinara am reusit sa construim un model de afacere deosebit pentru Romania.

Experienta antrepenoriala, networkul international si pasiunea pentru delicatese, produse gourmet si bauturile rafinate, sunt toate elementele esentiale pentru succesul nostru.

UNICI.

HELLO GREENS este un magazin online cu delicatese moderne si bauturi alcoolice premium creat pentru iubitorii de produse culinare de calitate excelenta.  

De ce HELLO GREENS? Pentru ca vrem sa salutam si sa devenim aproape de toti iubitorii de produse alimentare premium si sanatoase. Deci, spunem HELLO  iubitorilor de produse culinare delicioase. 

Am reusit sa exploram, sa descoperim si sa importam in Romania producatori de exceptie din Olanda, Germania, Austria, Italia si binenteles din Romania. Toate produsele sunt deosebite prin faptul ca producatorii sunt companii tinere care au creat produse de calitate, inovatoare si unice facand diferenta pe piata culinara. 

Gustul sofisticat, deosebit, dar si provocant al produselor noastre ne fac unici pe piata din Romania.

EXCLUSIVI.

Majoritatea produsele de la HELLO GREENS sunt aduse prin parteneriat de exclusivitate pentru Romania.

Doar in magazinul nostru online si la partenerii nostri autorizati veti putea gasi produsele noastre culinare si  bauturile alcoolice. 

Exclusiv pentru voi.

It’s simply delicious!

Deschide conversație
Te putem ajuta?
Bună 👋
Te putem ajuta?
Coș de cumpărături închide