Hello Greens

Despre Produse

PRODUSELE comercializate pe magazinul online HELLO GREENS www.hellogreens.ro sunt ORIGINALE si achizitionate direct de la producator. Nu achizionam de la depozite, intermediari sau distribuitori.

Majoritatea produselor noastre sunt exclusive pe piata din Romania, acest lucru fiind asigurat prin contract de exclusivitate cu producatorii.

Garantia produselor.

SC HELLO GREENS SRL in calitate de importator si distribuitor unic garanteaza ca produsele sunt originale prin documentele vamale de import. Si se obliga sa livreze produse in perfecta stare de ambalare si depozitare.

Termenul de garantie al produselor este mentionat pe eticheta produsului. SC HELLO GREENS SRL isi rezerva dreptul de a modifica compozitia pachetelor, in cazul in care stocul unui produs este epuizat, cu notificarea cumparatorului in prealabil.

SC HELLO GREENS SRLL precizeaza ca vanzarile de pe site-ul www.hellogreens.ro sunt rezervate in exclusivitate persoanelor fizice in varsta de peste 18 ani, care cumpara produsele in scopuri necomerciale, pentru nevoile lor personale si/sau persoanelor juridice care cumpara produsele in alte scopuri decat revanzarea acestora. Atat persoanele fizice cat si cele juridice trebuie sa dispuna de o adresa de livrare

Fiecare dintre produsele propuse pe site-ul www.hellogreens.ro are atribuit o denumire, descriere, detalii de compozitie si un pret. Fotografiile de prezentare nu sunt contractuale, ele reprezinta doar sugestii de prezentare. In cazul unor greseli, responsabilitatea SC HELLO GREENS SRL nu va putea fi angajata.

Durata si valabilitatea produselor

Oferta SC HELLO GREENS SRL este valabila in limita stocurilor disponibile. In cazul unei epuizari de stoc sau daca unul dintre articole lipseste din compozitia unui pachet, SC HELLO GREENS SRL il poate inlocui fara preaviz cu un altul din aceeasi gama, de o calitate cel putin echivalenta si de o valoare cel putin egala sau superioara, pentru a nu intarzia livrarea, cu notificare in prealabil. In cazul in care un articol nu poate fi inlocuit in conditiile de mai sus dupa ce comanda dvs. este definitiva, va vom contacta telefonic sau prin email in cel mai scurt timp pentru a stabili de comun acord o posibila solutie: decalarea livrarii pana la reaprovizionarea produsului lipsa, in cazul in care acest lucru este posibil; inlocuirea produsului cu altul disponibil, anularea comenzii pentru produsele care nu pot fi livrate si returnarea banilor, atunci cand comanda a fost achitata online sau prin ordin bancar.

Preturi sau caracteristici eronate

SC HELLO GREENS SRL depune toate eforturile pentru a asigura acuratetea informatiilor referitoare la produsele prezentate pe site. Cu toate acestea, exista posibilitatea ca unele preturi sau specificatii sa fie eronate. In acest caz, SC HELLO GREENS SRL are dreptul de a anula comanda cumparatorului, cu notificarea acestuia in prealabil.

Deschide conversație
Te putem ajuta?
Bună 👋
Te putem ajuta?
Coș de cumpărături închide