Hello Greens

Selectarea produselor dorite:
Odata ce ai gasit produsul pe care doresti sa il comanzi, apasa butonul “Adauga in Cos” pentru ca acesta sa ajunga in cosul tau de cumparaturi. Repeta acest pas pentru fiecare produs, pana cand ai umplut cosul cu toate produsele dorite. Selecteaza “Vezi Cos” pentru a verifica daca ai adaugat toate produsele, pentru a modifica cantitatea sau pentru a renunta la unul sau mai multe produse din cos.

Introducerea datelor necesare livrarii produselor:
Pentru initierea comenzii, apasa butonul “Comanda”. Daca esti client nou, te invitam sa completezi datele necesare pentru procesarea comenzii. Procesul dureaza aproximativ 1-2 minute si iti permite sa finalizezi comanda. In cazul in care adresa de facturare si cea de livrare sunt diferite, te rugam sa completezi si casuta “Adresa de Facturare”.

Finalizarea comenzii:
Apasand butonul “Confirmare comanda”, comanda ta va fi finalizata, urmand a fi procesata in cel mai scurt timp.

Asistenta telefonica:
Doresti asistenta telefonica in procesul de comanda? Te rugam sa ne apelezi la numarul de telefon 0786 767 474, de Luni pana Vineri intre orele 09:00 – 18:00.

Apelul tau va fi preluat de unul dintre consultantii nostri de vanzari, care te va indruma spre cea mai potrivita alegere a produsului si a metodei de livrare, cat si cu alte detalii, oferindu-ti toate informatiile de care ai nevoie.

Iti multumim,
Echipa HELLO GREENS!

Deschide conversație
Te putem ajuta?
Bună 👋
Te putem ajuta?
Coș de cumpărături închide